Детски книжки за коледен подарък

На Коледа децата очакват чудеса и затова пишат дълги писма до Дядо Коледа с надеждата да изпълни всичките им желания. Играчките, лакомствата, камиончетата, куклите или други модерни подаръци не могат да заменят хубавата детска книжка, разказваща за приключения и поучителни развръзки. Разбира се още по-хубаво е, когато книжката е добре илюстрирана и успее да развихри детското въображение. Книгата е хубав подарък, защото тя кара мама или татко да прекарат повече време с децата си, докато им четат вечер преди лягане или през дългите почивни дни. И тъй като е време „Дядо Коледа” да опакова подаръците, да тръгне с шейната и да ги остави под елхата, ви представяме няколко избора на детски книжки, с които може да зарадвате вашите дечица.

 

koleden podarukКоледен подарък

/Подходяща за деца между 2-4 години/

Книга с приказка за горския вълшебник Ленард. В книгата има и стикери, маска, пъстър метър плакат, коледни играчки за изрязване.

 

 

koledni pisma ot feliks

Коледни писма от Феликс

В тази вълнуваща книга Феликс пътешества с Дядо Коледа. Истинските писма – с марка и печат, картичките и сувенирите, както и разказът за невероятното пътешествие превръщат тази книга в уникален подарък за всяко дете!

 

 

dolnata zemia

Кръстьо частен детектив. В Долната земя

До Коледа остава само една седмица, а всички приказки са изчезнали – от книгите, театъра, телевизията! Най-смотаният детектив тръгва по следите им и… попада в Долната земя. Там се забърква в смешни и страховити приключения със странни долноземски създания, описани от писателката Юлка. След като чуете разказа на детектива Кръстьо, можете да се позабавлявате с настолната игра „Приключения в Долната земя“.

 

bezbroj koledni igri i zabavlenia

Безброй коледни игри и забавления

В 96 страници са поместени игра, лабиринти, задачи за съобразителност, за рисуване и оцветяване.

 

 

 

Как Петсън и Финдъс посрещнаха Коледа

Сладкодумните приказки и уникалните илюстрации на Свен Норквист доставят истинска наслада на децата с многобройните си детайли, като развиват въображението им и без назидание им показват колко ценни са приятелството и грижата един за друг.

 

 

50 prikazki za leka nost

50 приказки за лека нощ

Подбрани са приказки от цял свят, като са включени както класически образци, така и някои по-слабо познати бисери от приказното творчество. Шестте раздела предлагат богата палитра от приказни случки. Сборникът е изпълнен с
прекрасни илюстрации, а наред с това към всяка приказка е посочено и времето за нейното прочитане.

 

risunki, draskulki i cvetni zavurtulki

Рисунки, драскулки и цветни завъртулки

„Рисунки, драскулки и цветни завъртулки“ е светът на въображението и идеите. Нарисувай, оцвети и създай нещата така, както ти си ги представяш. В тази занимателна книжка можеш да импровизираш и да се забавляваш, докато изпълняваш различните задачи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.