Детски сайтове на английски език

Представяме ви избрани детски сайтове на английски език, където ще намерите начини как да се забавлявате и да прекарате времето, отделено за семейството, с полезни и приятни занимания.

  1. CBeebies Radio е онлайн радио на програмта BBC за деца от предучилищна възраст. Чрез слушане на разнообразни предавания, които са дълги около 10-15 минути, децата развиват въображението си и уменията си за слушане и разбиране на английски език.
  2. Funology е място за деца и родители. Заедно може да експериментирате в областта на биологията или химията, да творите и изобретявате или да се научите да правите различни магически трикове.
  3. IXL Learning е сайт, където може да намерите голямо количество игри за усвояване на всички необходими познания за децата от предучилищната възраст. Заедно може да събирате, изваждате, сравнявате, измервате, сортирате или да научите часовника.
  4. TVO kids – тук може да намерите много забавни и обучителни игри, подходящи за деца от детската градина.
  5. National geographic  за деца – на тази страница може да прочетете любопитни факти за природата и да научите повече за света. Има също така игри и куизове.

Очаквайте и други сайтове с много творчески идеи и забавни игри.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.