Популярни детски уеб сайтове на български език

Скъпи родители и мили дечица,

представяме ви нашата класация на четири уеб страници за детски игри, песнички и забавления. Надяваме се, че ще са ви полезни с информацията, която ще намерите там, и ще се забавлявате докато прекарвате времето си пред компютъра.

1. За творчество – www. krokotak.com, на който може да намерите свежи и интересни творчески идеи и много занимания за деца. От там може да се вдъхновите и заедно с цялото семейство да измайсторите някое от предложенията или да измислите собствено.

2. За игри, приказки и филмчета – www.dechica.com. Тук може да откриете както игри и много забавления, така и приказки и детски филмчета.

3. За игри, приказки и рисуване – www.manicheta.com. На сайта има различни раздели за образователни игри, игри за съединяване на точки и откриване на разлики, много гатанки и пъзели.

4. За образователни игри – www.abc-bg.be. На него са публикувани игри, чрез които може да учите буквите и цифрите, може да се упражнявате в пресмятане или редене на пъзели. Има и раздели по природознание, родинознание и дори правилата за движение.

Очаквайте още избрани сайтове и на английски език. А ако вие имате ваши любими, не се колебайте да ги споделите с всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.