Коледни детски филми (част 2)

Ето и още няколко предложения за коледни детски филми, които смятаме, че ще се харесат на цялото семейство. Приятно гледане.

Кошмарът преди Коледа

The Nightmare Before ChristmasОтегчен от еднообразното и изпълнено с писъци ежедневие, Джак Скелета – Тиквеният крал на град Хелоуин, мечтае да изпита веселия коледен дух. Тази мисия поставя Дядо Коледа на изпитание и се превръща в кошмар за всички добри момиченца и момченца!

 

 

Гринч

ГринчГринч е зелено космато плашило, което живее заедно с кучето си Макс в пещера в планината Кръмпит. Сърцето му е три пъти по-малко, затова не може да обича нищо и никого. Той мрази Коледа и всичко, което е свързано с нея. И особено Коледата в градчето Ху-Вил, което се намира долу в долината. Един ден на Гринч му хрумва чудовищна идея. Той намъква костюма на Дядо Коледа, маскира кучето си като елен и минава от къща на къща, за да открадне подаръците, коледните дръвчета и другите празнични атрибути от жителите на Ху-Вил. Но бързо открива, че духът на Коледа е нещо повече от играчки и няколко замръзнали кестена.

 

Тайните служби на Дядо Коледа

Тайните служби на Дядо КоледаФилмът дава отговор на вечния въпрос на всяко дете как Дядо Коледа доставя всички подаръци само за една нощ. Отговор на въпроса дава режисьора на „Мулан” Бари Куук, който съвместно със Сара Смит забърква поредната приказна история за белобрадия старец.

 

 

 

Една вълшебна коледа

Една вълшебна коледа „Една вълшебна коледа“ ще докосне сърцата на цялото семейство и ще сбъдне най-големите ви коледни желания. Филмът разказва за млада майка, която преоткрива смисъла и радостта от Коледа благодарение на силната вяра на 6-годишната си дъщеря и личния й ангел пазител.

 

 

 

12 кучета за Коледа

12 кучета за Коледа Филмът разказва историята на 12-годишната Ема, която живее в градче, където да имаш куче е незаконно. Тя се опитва да спечели сърцата на хората, като чрез своите приятели-кучета иска да им разкрие истината за смисъла на Коледа.

 

1 comment on “Коледни детски филми (част 2)

  1. …How to design everything Chalkboard in Photoshop?

    […]Have you ever wanted to be able to design any chalkboard you can imagine in just a few minutes? Now you can do all that and more. Download the awesome Chalkboard Megabundle Library here: http://bit.ly/chalkboard_megabundle […]