Коледни детски филми (част 1)

На Коледа цялото семейство се събира, мама и татко са вкъщи и всички са развълнувани и празнично настроени. Коледа е подходящо време, когато всички могат да се съберат заедно пред екрана и да изгледат някой хубав коледен детски филм. Ето защо ние ви предлагаме някои заглавия, които вярваме, че дори ако сте гледали си струва отново да гледате заедно с топли напитки и коледни сладки в ръка.

1. Сам вкъщи

sam vkusti

  1. Нашият коледен лист ще започне разбира се с една от най-популярните и обичани семейни комедии – „Сам вкъщи”. Екранизирани са няколко епизода, като според нас най-силните са първите два – „Сам вкъщи 1” и „Сам вкъщи 2”. Ако искате истински да се посмеете и да се потопите в коледния дух не пропускайте тези два филма.

 

2. Чудо на 34-та улица

chudo na 34-ta ulicaАко смятате, че Дядо Коледа наистина съществува и че на Коледа се случват чудеса, то този филм ще ви хареса и ще ви покаже, че мечтите наистина се сбъдват, ако истински вярваш в тях.

 

 

 

3. Полярен експрес

poliaren express„Полярен експрес“ е коледен филм, чиято прочувствена история е истински шедьовър за деца от всички възрасти. Филмът разказва за историята на едно момче, отслабващата му вяра в Дядо Коледа и вдъхновяващото му пътешествие до Северния полюс.

 

 

4. Коледна история

koledna istoriaПреди много време е родена най-невероятната история, когато едно момче на име Никълъс се захваща с мистериозната мисия и създава легенда, която се предава от поколение на поколение – легендата за Дядо Коледа. Тази магическа и трогателна история за това как всичко е започнало ще зарадва цялото семейство.

 

5. Коледна песен

koledna pesen

„Коледна песен“ е морална история за стария скъперник Ебенезър Скрудж, който е стиснат лихвар, посветил живота си на трупане на несметни богатства. Всичко това се променя и той е на път да получи изкупление на греховете си само за една нощ – по време на Коледа.

 

1 comment on “Коледни детски филми (част 1)

  1. Google каза:

    Google

    Below you will come across the link to some web sites that we consider you ought to visit.