Как да си направим парти шапки

Без значение дали събирате приятели на домашно парти по случай рожден ден, имен ден или някакъв друг весел повод, празничното декориране е задължително условие, което повдига духа и настроението. Собственоръчно направените хартиени шапки, като част от празничната декорация, са лесни за правене дори и от малките деца.

Ето и какво ще ви трябва, за да направите Вашите празнични хартиени шапки уникални:

  • шаблон
  • кафява хартия
  • ножица
  • маркери
  • лепило
  • перца за почистване на лула
  • връзка или ластик

Инструкции:

1. Изрежете шапка от шаблона.

2. Оставете детето да използва въображението си и да декорира шапката с маркерите.

3. Използвайте перцата за почистване на лула, за да създадете различни фигурки, които да сложите на върха на шапката. Вместо перца, може да използвате всякаква друга тел или връв с тел, за да направите фигурките. Направената фигурка залепете на върха на шапката.

4. Последната стъпка е да сложите лепило по краищата и да залепите шапката.

5. По собствено желание може да залепите и други елементи на готовата шапка.

6. Направете две дупки от двете страни на шапката и завържете в единия и в другия край връзката, която сте избрали, или ластик.

В зависимост от материалите и идеите, с които разполагате, шапките могат да се направят по най-различен начин. Най-важното е да се забавлявате, докато се подготвяте за празника.

 

 

 

 

1 comment on “Как да си направим парти шапки

  1. …How to design everything Chalkboard in Photoshop?

    […]Chalkboard Mega Bundle Library of elements and designs is EVERYTHING you’ll ever want to be able to design magnificant Chalkboard signs, flyers, posters, web graphics, even murals for coffee shops and restaurants. Check it out here: http://bit.ly…